35

Men vart är SOLEN?????? inte här iallafall.  Idag har vi åkt runt på olika secondhand ställen och tittat efter en byrå, men nej inga där. Men idag när jag kollade mailen så hade jag fått svar från nån som hade en malm byrå med 4 lådor och skulle ha 500kr för den, så den tar jag om den finns kvar då.. Mailade henne nyss får se om jag får nåt svar om tele nr och så, vet inte riktigt vilken annons det var..

Igår så var jag och Maria och shoppade. Handlade för pengarna jag fick in på loppisen. hittade jacka+överdrgadsbyxor 300kr till Pontus, shorts+linne 99kr till Pontus och en jacka som man fick gratis =) , byxor till Samuel, Jeans 100kr till Patrik, under kläder till mig 50kr, bad shorts 50kr till Pontus  jo jag gjorde en del fynd =)   så nu måste jag ta och rensa lite så jag har grejer till nästa loppis.

Sen igår var jag hos Maria och drack kaffe och spelade buzz, men jag fick världens huvudvärk, tror att det va migrän, gick hem och la mig i sängen och efter 5-10 min var jag tvungen att gå på toan och kräkas, men idag mår jag då bra.

Nu håller jag på att tvätta, snart klar med det, ska väl gå ner och hänga upp det sista eller det får jag hänga in här det är de nya ute kläderna till Pontus och nya badshortsen  till han.

Sen har det inte hänt så mycket. Marie ska få klippa mitt hår lite, det behövs, klippte det innan jag skulle bli opererad, så det är ett tag sen, hos frisan får man nog ingen tid nu, när alla kommer hem från semestern och vill bli fina i håret.

Det är så varmt i lägenheten så jag kokar, eller annars så är det en svettnings attack, eller båda..

Helgen blir nog lugn, det är ju nolia i helgen och nästa vecka, man ska väl ta sig en tripp dit.

Ja det var väl allt.

Hoppas på lite sol imorrn.

hejsvejs

34

Vilken skit sommar, på  4 veckor har det varit varmt 1 vecka, alltså 3 veckor med skit väder. Jag ska vara hemma 2 veckor till, Patrik ska vara hemma en vecka till, han får ta ut föräldrarledigt en vecka.

Sen sist jag skrev har det väl inte hänt så mycket, är på jakt efter en byrå, har hittat några, men snål som man är så vill jag ju inte lägga flera hundra på en, kan tänka mig högst 500kr, det finns en del på blocket men det är mest äldre byrån och det vill jag INTE ha, gärna en nyare kanske det finns nån som lägger ut sin nyare byrå för en billig peng för att bli av med den, ja vi får avvakta.

Igår stod jag och Maria på loppis inne i stan, först på morgonen var vädret inte det bästa, men vid 10 åkte vi in iallafall och tänkte om det börjar regna igen så åker vi hem. Det regnade inget och det gick bra för mig, och även för maria fast hon inte hade mycket grejer, men jag gick ganska så mycket + efter  platsen var betald och den kostade 150kr och jag handlade för 50kr, så jag är jätte nöjd, hade nästan med mig 2 kartonger som var tomma, mycket barnkläder blev jag av med =) jag är nöjd och de som köpte av mig var nöjd, för det var så billigt.

Imorrn ska jag och Maria till stan och kolla läget. Nu kom hon så vi ska dricka kaffe.
Jag hade jätte ont i fötterna igår efter loppisen och idag är jag jätte trött i kroppen, men så är det.

hejsvejs

33

Idag fyller Patrik 33år, grattsi min älskling =)

Så idag blir det tårta och lite presenter till honom =)

Igår åkte jag, Pontus, Maria och Wilma buss in till stan. Det gick jätte bra. Bussen gick bra både dit och hem, och de klagade inget under hela tiden.
Vi hittade present till Patrik, och så köpte vi en present till en kompis som ska ha barn i september, så nu är det avklarat =)
sen när vi kom hem så somnade Pontus i soffan, det va en jobbig dag på stan =)
Jag gjorde tårtan igår kväll, Patrik hade städat och fixade tvätten.

Ska ta och väcka Patrik snart så han inte sover bort halva sin dag.

Pontus vaknade 8.30 idag, har vaknat samma tid nu ett tag.

Idag så satt han och pratade om tårta och att johan, mamma (maria), wilma och rasmus skulle komma. Han har visst en extra mamma. =)  när vi var på stan igår så sa han också, vart är min mamma maria =)  han är för gullig..

Nä nu ska jag ta på mig kläder, sitter här i pyjamas =)

hejsvejs

32

Igår så va det regn, inget kul väder =( vad gjorde vi igår, jo vi va runt och kollade i affärer, är ute efter en byrå, men jag hittar ingen, ska hålla utkik på blocket om det kanske kommer ut nån som passar mig. Imorgon ska jag och Pontus, Maria och Wilma åka buss in till stan, får se om Pontus kommer kliva upp i bussen, får annars muta han med en banan. Nu håller han på att reta sin store bror. Iallafall så ska jag köpa en present till Patrik, jag har beställt en grej som han vet om redan att han ska få, mitt abonemang på mobilen går ut nu i augusti så då ska jag säga upp det, så det kommer bli samma månads kostnad ändå. Den mobil han har nu, så har han ingen täckning på maxi änns, så den höll inte länge, men det gör aldrig patriks mobiler ändå, fast man köper stöt tåliga, vatten täta. På lördag ska jag och Maria stå på loppis mitt inne i stan, eller det är vid mimerskolan som loppisen är. Patrik ska låna ett bord som vi kan ha, hoppas man får bort en del grejer, har typ 8 lådor, kanske inte tar med mig allt, ska se vad jag ska ta med mig, vi tar väl ändå våran bil tror jag och det får ju rum en del lådor, men jag ska ta mig en titt. Idag är jag så trött, hoppas jag piggnar till snart, man orkar ju inte göra något. Solen vill titta fram =) idag åt jag till frukost, nutrilet, ska byta ut 1-2 mål per dag har jag tänk, så idag tar jag det till lunch också, men ska iallafall ta det som frukost varje morgon. vi får väl se hur länge det håller i sig. Snart är mitt kaffe klart. Solen kommer fram mer och mer. Skulle ha åkt till Marie igår hade jag tänkt efter vi kom hem från stan, men det regnade så himla mycket =( så det blev inte av. Nu försvann solen. Undra om man kommer få någon mer färg på kroppen denna sommar, jag som hade köpt en tejp för att dölja ärret på magen, köpte det förra veckan. Hämtade ut min sista förpakning med medicin förra veckan i boden. När vi åkte upp så stannade vi i skellefteå, så där gick jag in på apoteket, ingen hade det hemma, så då betällde jag upp det till boden till ett apotek där, det gick ju lika bra. Vad ska man hitta på idag då, ska iallafall posta 2 paket och hämta ut ett paket som jag har vunnit på tradera, en höst jacka till Pontus. Men ska kolla om de har betalat först, de hade inte gjort det igår. nä dags för kaffe. hejsvejs

31

Idag är det söndag. Patrik och Pontus är iväg en sväng, och felicia och gabriel är på kalas med sina mamma. Jag har det lugnt och skönt. Har satt ut lite grejer på blocket igen =) silverhyllan vi har i hallen och bänken som vi har där, får se om det blev godkännt att ha allt på samma annons. Annars så har jag inte gjort något idag. På onsdag har vi tvätt tid, hoppas jag inte glömmer bort det. Ska in till stan i veckan och köpa något till patrik. Nu är vi inne på att byta bil, lite onödigt att ha en stor bil, när vi bara är alla 1 gång/månad, och det är inte alltid man åker iväg alla. Efter vår resa till boden så dröjer det nog ett tag innan man åker på lång resa med alla barnen, bara bråk och tjafs, sura miner från alla, hur roligt är det... Nästa gång vi åker upp så blir det kanske bara jag,pontus och patrik. Men tillbaka till bilen, kanske det lutar det åt en focus, det är ju bra om man får galaxyn såld så man går jämnt upp eller på +, ja vi får se.. Ja det var väl allt för nu.. hejsvejs

30

Oj nu har det blivit att jag har skrivit här 2 gånger per dag. Patrik har lagt fram sin önskelista såg jag nu, han fyller nästa vecka, ska ta mig en titt och se vad det kan bli. Har suttit ute idag vid bänken, det var inte så jätte varmt, blåste en del, Pontus lekte på gården. Satt och pratade med grannen som bor under oss, hon sa att man kan få virke till en trall av bostaden, så på måndag ska jag ringa vaktmästaren, och de har en ugn som Maria har och de betalar 19kr/månad för den, ett tillval så det ska jag också ringa om, vill också ha en sån ugn. Nu står patrik ute vid grillen, det blir grillat idag, mums mums. Ja så mycket mera har inte hänt sen sist. Flodhästen har blivit såld, så nu är bara bilbarnstolen, gå vagnen och badkars skötbordet kvar, tror att den kanske har ett för högt pris, men om nån ringer och prutar så får det ta det, 300 är för mycket, kanske 200kr iallafall eller 150kr. Ja vi får se om nån ringer. Kanske man ska sätta ut kläder också på blocket 10kr/plagg. Har fått sålt 5 grejer på tradera, det blev ingen stor peng, för pop linnena 10kr st och monster tröjan 70kr och blixten shortsen 10kr och husvagns tröjan 10kr så det blev en liten peng iallafall =) bättre än inget... ska paketera det sen efter maten sen har jag tänkt. Kanske man ska ta sig ett glas vin också då, vet inte hur mycket jag har kvar i boxen, men några glas finns det, eller så tar jag en cider =) eller kanske inget... hejsvejs

29

Jag har inte så mycket att skriva om idag. Igår kväll så såg jag på tvn inget kul hände. Idag händer det inte så mycket heller, ska gå ut sen med Pontus har jag tänkt så man får underhålla han, blåsa lite såpbubblor, det gillar han =) Jag satt att märkte Pontus strumpor i går, sydde in P på alla 10 paren, eller 9 va det för på 1 pr som inte var svarta kunde jag skriva Pontus. Nu har han bara lite hosta kvar, så det känns ju bra. Ska kanske börja med GI på måndag lite smått hade jag tänkt, men får väl se hur det går, men jag kan klara mig utan pasta det är inga problem, men potatis det har jag svårt att vara utan, men man kan ju göra kall potatis sallad det kan man äta efter dn är kokt, ja vi får se när jag sätter igång..... hejsvejs

28

Idag såg jag något hemskt. Kort på mig själv!!! Det var inte en vaker syn. Jag hade tänkt ta itu med vikten i våras, men då blev jag sjuk, och sen har jag inte brytt mig, förän jag såg kort på mig idag, en valross på stranden såg det ut som... Jag får ta tag i det där sen i höst, och hoppas på att jag lyckas gå ner en del.. vill inte vara en valross på stranden.. hejsvejs

27

Nu börjar Pontus bli bättre, det känns skönt =) han har hostan kvar och slem i halsen som inte vill ge sig, men snart kanske. Nu har jag verkligen fått töma magen, det var som några dagar som skulle ut, sen i måndags om jag ska vara exakt... =) Vad ska man göra idag då, solen skiner och jag sitter inne, håller på att tvätta i tvättstugan, tog en tid idag kl 14, men det va ingen som tvättade när jag var nere och tog tiden så jag började redan för 1 timme sedan. Man är inte van med värmen längre, det va ett tag sen man hade sol och värme, i Boden hade vi sol på morgonen och när vi skulle iväg så kom regnet. Skulle behöva sola lite, min färg har försvunnit, var ju som brun förut... Nä dags att gå ner och slänga in nästa maskin och lägga allt annat i torkskåpet och torktumlaren... hejsvejs

26

Ikväll har vi kommit hem från Boden. Resan hem och dit gick bra. Kom upp på tisdag vid 15 tiden, då hälsade vi på Patriks mormor, det blev en snabb visit. Sen åkte vi till campingen i Harads. När vi kom in i stugan så öppnade jag kylskåpet, där hade nån lämnat en mjölk så det STANK apa, så vi sa det till dem, och då fick vi ett extra rum, där ville barnen sova, så jag och patrik och pontus sov i en egen stuga. Sen åkte vi och åt, och åkte runt och kollade lite, sen hem till campingen och i säng. Onsdag sov vi alla länge. Vid 12 tiden åkte vi till Western farm. Cowboysar och indianer. Alla tyckte att det var roligt, utan Pontus för han va inte riktigt frisk. Inträdet var inte det billigaste, 360kr för hela familjen. Sen allt man ville göra där inne kostade 20kr. Men ingen ville göra något mer än att vi åkte häst och vagn jag, Felicia, Gabriel och Pontus. Sen körde jag en gång på lyckohjulet, och jag VANN andra pris, eller den kom på en 2 på det nr jag valde och då vann jag en älg, en vit älg valde jag. Det mulrade lite och nån blixt såg jag, hatar åska, men den for snabbt förbi. Sen åkte vi och åt, och sen åkte vi och hälsade på Patriks motbror. Efter det åkte vi till stugan och skulle grilla korv, jag åt ingen för jag va lite förstoppad. Torsdag. vaknade alla sent. Vi fikade och städade ut stugorna. Sen åkte vi och hälsade på patriks mormor, denna gång blev det ett längre besök, det tyckte nog hon va kul att vi va och hälsade på. Sen åkte vi och hälsade på patriks farmor och faster var där. Där fick vi fika och bullar.Hon hade hemma gjord svartavinbärs saft som var jätte god. Sen åkte vi hem. Pontus klagade hela vägen hem, hade ont i kroppen. När vi kom hem så fick jag äntligen gå på toan, men som sagt jag va ju förstoppad så det va inte kul när det äntligen kom ut. Men ut kom det.. Det blev en snabb beskrivning om vår resa. hejsvejs

25

Måndag idag, helgen har varit bra. Ilördags så hade vi gårdsloppis på jobbet, fick ändå lite sålt så jag tjänade 100kr, fast igentligen så tjänade jag inget för jag köpte en trampbil av Maria, så det va ju bra att jag då sålde för 100kr. Vädret va inte det bästa, men det regnade inte så det va ju bra, när vi packade ihop så kom solen.

På kvällen så var jag med Maria, Tessan hemma hos Helena (marias förra granne) vi drack vin och sjöng singstar och drack hot shots, det va länge sedan man drack det, TREVLIGT hade vi iallafall =)

igår mådde jag väl inte riktigt bra om jag ska vara ärlig, men vid 13 åkte vi en sväng till vännäsdagarna, köpte nougat och så köpte vi strumpor till Pontus., Pontus hade fått feber på lördagen, men på söndagen va det ok, men det kom tillbaka när vi va i vännäs, så vi åkte hem med sjuklingen. Imorse när jag gick upp med han så hade han 38.8 och nyss när patrik tog tempen på han så va den på 37.8, så den har ju gått ner.

När patrik gick upp imorse så gick jag och vilade, är så trött i kroppen, men jag har lite att göra för imorrn, städa undan här i bomb nedslaget, vika tvätten, packa kläderna för resan.

Snart skulle Ellinor komma på besök, det va ett tag sen jag såg henne, ca 1år sedan.

Kanske åter kommer sen och skriver mera.


hejsvejs

24

Oj vad jag har fixat i vårat förråd, det tog bara 7 timmar ca, men då tog jag en del pausar, i slutet så snurrade det och jag såg svart, inte så bra, men nu är det KLART och man kan komma in och få in nya saker.
Vi har satt ut en del saker på blocket nu och på tradera lite kläder, och imorrn ska jag stå på loppis på jobbet, hoppas att det kommer nån och köper.

Nu ska jag ta mig en dusch....

och jag har hittat min gröna jacka, den låg i en kartong som va i kläd garderoben, la den nog där för att jag skulle veta vart den va, men det gjorde jag ju inte, som vanligt då =)

hejsvejs

23

Regn, regn och åter regn.
Fy va tråkigt....
Är det någon som vet vart man kan plocka jordgubbar? Felicia är sugen på att få göra det igen, hon tyckte att det va så kul förra sommaren, och jag med för den delen...

Ska ta mig ut i förrådet idag och rensa där så man kan komma in, det kan man inte just nu, har suttit och dragit ut på det nu hela dagen, så kanske jag ska ta tag i det......


Börjar känna mig bra i kroppen nu efter behandlingen, men ibland får jag akuta illamåenden fortfarande och trött i kroppen med ingen ork....

Har ännu inte varit och pratat med någon, men jag känner att jag inte har något behov av det just nu, kanske den dagen kommer eller kanske inte det vet jag inte, den frågan vet jag kommer komma från någon nån dag, men jag har som accepterat läget, så här är det och det finns inget man kan göra åt det, jag har gjort operation och fått strålning och cellgifter. Jag kan inte få flera barn, men jag har Pontus min ögonsten om jag får skämma bort som tusan... =)  så jag har accepterat läget, men det finns kanske andra runt mig som inte har gjort det, som inte vågar fråga mig, de kanske behöver gå och prata med nån för att acceptera läget =)

Snart är det dags att börja jobba, om  4 veckor är det dags, det blir kul..

nä kanske dags att börja med förrådet...


hejsvejs

22

Fy vilket sommar väder det är, idag blåser det som bara den, vill inte gå ut direkt, få se om det avtar lite mot eftermiddagen så man kan gå ut.

Igår var vi på Nydala, vi gick först till 4H gården  och tittade på djuren, kaninerna, kycklingarna, grisarna, kossorna, fåren och hästarna. Det är inte många djur där...

Sedan gick vi till lådbilarna, Pontus tyckte att det var jätte roligt, för 10min kostar det 30kr, men ungarna fick åka mer än 30min när vi skulle gå så blev Pontus lite arg, för han ville ju köra mera bil, så det blir att åka dit nån mer gång under sommaren.

Sedan gick vi bort till campingen, där fick barnen hoppa på nån hoppgrej som de har där, och Jonny och Sari bjöd på glass. Vid 4 åkte vi hem, de åkte på maxi och handlade vi åkte hem och skulle fira Johan som fyllde 27år igår, så där fick vi tårta och fika, mycket gott =) så vi stannade där ett tag, sen gick vi hem, eller jag stannade och pratade med en arbetskamrat som bor på Marias gård och sen pratade jag med en granne på min gård.

Sen bjöd S&J oss på mat, klyftpotatis med nån fisk som hade räkor och champinjoner i, det var jätte gott måste jag säga.
sen tvättade jag under kvällen, vi hade en hög stort som ett hus i tvättkorgen, det var himla skönt att få bort allt på en gång, än att man ska ha torkställningarna i lägenheten full med tvätt, så nu har vi bokat en ny tvätt tid i veckan, tror det blev på söndag om jag minns rätt.
Vid 22 tiden åkte de hem, de kände väl att det skulle vara skönare att köra på natten när det är mindre trafik, Maria kom och hälsade på en sväng också, hon kom när jag var nere i tvättstugan, så jag fick hjälp med att vika tvätten, det var himla skönt, TACK för hjälpen =)

Sen tog hon och jag 2 glas vin =) det va gott.

Nu har jag skrivit ner hela går dagen.

Idag har vi sovit länge, Pontus vaknade vid 10 tror jag klockan va så vi sov länge idag, sen har vi inte gjort något, hade tänkt ta fram dammsugaren, men det har inte blivit av ännu..

På lördag ska det vara loppis på jobbet, jag undrar hur mycket grejer jag ska ha med mig, har ju en del kläder som jag skulle vilja bli av med..

Kanske jag ska ta kort på lite grejer som jag ska sätta ut på tradera, de saker jag vill ha kanske lite mera för... det är ju ändå en del sommar kläder.. ja får se hur långt jag kommer med det...

Patrik har åkt till jobbet, torkar bladen har lagt av på bilen och de måste ju fungera om vi ska till boden, om de inte fungerar så blir det ingen resa..

hejsvejs

21

Nu var det några dagar sedan jag skrev.
Har fått besök av Jonny och Sari och deras 2 barn från Uppsala, de kom igår kväll och stannar tills torsdag.
Det har regnat som tusan idag, jag och Sari och barnen gick på stan och det va inte roligt det regnade som TUSAN....
Men jag köpte mig en ny bok som jag ska skriva mina recept i, den jag har nu har gått sönder, den är väl använd.....

Imorrn hoppas jag på en regn fri dag, man blir tokig av att vara inne, och barnen blir rastlösa, bara det inte regnar så är jag nöjd.

Har nu fått ordning i våran klädkammare/garderob i hallen. Vi har inköpt en lagerhylla och 2 trådbackar ställ med 6 korgar blev det, så jag har fixat det alldeles själv, patrik hjälpte mig mig trådbacken, annars har jag gjort det själv, började igår kväll innan de kom, sen gjorde jag resten medans Sari vilade, så nu är det fint där inne och ordning. Men jag såg att det inte va kanske så bra för mitt ärr, det har blödit lite får hoppas att det fixar till sig.

Fick bensin räkningen idag och den va inte BILLIG........

På tisdag åker vi till Boden och stannar tills torsdag, vi ska bo på samma camping som vi bodde på sist, men nu fanns inte stugan med 5 bäddar ledig, så det blev ett rum med 4 bäddar, men vi skulle få låna en madrass och 2st får ligga skavfötters, så det ska nog gå, man ska väl bara sova där får jag hoppas... Hoppas på bra väder då också....

sen har det inte hänt så mycket mera.


hejsvejs

20

Igår var vi på stranden igen, Nyvik, ett bra ställe, inte mycket folk, men en del getingar och bräns , jag gillar inte de krypen så värst mycket, ska köpa mig geting spray, när de attakerar mig.
Vi åkte dit vid 11.30 och satte oss i bilen 16.20 så det blev en lång dag på stranden =)
Idag skulle vi ha en vilo dag från standen bestämde jag och patrik igår, som tur är så är det moln idag ute idag så jag behöver inte tänka på att jag missar sol timmar =) men min kropp behöver vila från solen idag i vilket fall, har som bränt mig på ryggen en del, jag bränner mig då alltid..

Ett bad i vattnet blev det igår, det va kallt från början men när man väl hade doppat sig så va det helt ok.

Idag ska vi in till stan och byta en leksak som gick sönder när Felicia och Gabriel testade den i måndags, saker ska ju inte gå sönder efter 5 min, vi ska väl åka in vid 12 tiden, för då ska F och G till sin mamma och åka och köpa tofflor/sommarskor.

Igår kväll tog jag mig en moppe tur ut till Tessan i obbola, det va lite kallt när jag åkte dit, men som tur va så hade jag tagit med mig en jacka så det gick bra på hem vägen =) så då frös jag inget, kanske lite om benen men det va inte så farligt....

kanske att tvätten är klar nu som jag körde igång för ett tag sen, jag brukar glömma bort den så den ligger halva dagen, men nu har jag koll =)

ska man ha shorts idag eller ska man ha byxor, det är frågan, det blåser ju lite och en del moln, men då är det ju om molnen försvinner då det blir det ju ganska varmt med byxor..
det blir nog byxor ändå tror jag.

nä nu ska jag ta och hänga upp tvätten och sen köra igång en ny maskin..


hejsvejs

19

Vilket underbart väder vi har, man bara njuter. Igår och idag har vi varit på stranden, igår så tog jag mitt första dopp i vattnet och det var inte så kallt, men som en badkruka man är så tog det ju sin lilla stund ändå. Men till slut så gjorde jag det.
Idag var det varmare i vattnet men det blev inget dopp, en sån där broms var och flög vid en hela tiden så jag gick in igen.
Glömde tejpa över mitt ärr idag, så jag fick låna solskyddsfaktor av Maria =)
På stranden idag var Jag, Patrik, Felicia, Gabriel, Pontus, Samuel, Henke, Maria, Wilma, Rasmus, Tessan, Nellie och Jonna, visst fick jag med alla.  Alla var glada och nöjda på stranden utan Patrik, han gillar inte stranden, dessa gånger skulle det ha varit bra med ett körkort,  inte så kul att ha med en sur citron till stranden =(

Nu har alla utan jag fått duscha, så nu är det min tur, ska vänta tills samuel kommer hem, de ska iväg med sin mamma och äta på kajutan.

Måste ju säga att det dundrade lite idag på stranden, jag hade lust att åka hem då, men vi stannade kvar, bra terapi kanske, inatt vaknade jag också av muller och såg en blixt, men den var långt borta så jag somnade faktiskt om =) riktigt stolt över mig själv..

Pontus har bränt lilla rumpan, hoppas han inte får ont stackarn, jag smörjde in hela kroppen utan där, för det tänkte jag ju inte på, hade fullt upp att hinna packa med mig allt  som vi skulle ha med oss.

Undra om vi ska hitta på nåt roligt i sommar, vill göra något när man ändå har pengar till det, men vi får väl se pengarna är väl snart slut, när man köper en massa andra saker....

nä nu har jag inget mera att skriva om.


hejsvejs

RSS 2.0