69, har blivit lite dålig på detta

Nu var det längesedan jag skrev här.
Det har inte hänt så mycket som vanligt.

Har varit på återbesök, och det gick bra även denna gång allt såg bra ut, såg ingen cancer =)

Jag och Maria har börjar promenera vi har varit ute och gått nu i 2 veckor varannan dag, och jag har blivit bra i maten, försöker tänka på vad jag stoppar i mig, och det har visat sig på vågen. Men igår åt vi klyftpotatis och biffar, jag har LÄNGTAT efter potatis, gillar det, sen på kvällen åt jag gamla ostbågar, men SLÄNGDE iväg hälften av det som var kvar, i vanliga fall så skulle jag äta upp allt, men inte igår, känner mig så stolt...

Ikväll blir det promenad av, det skulle ju vara kul att bli av med kilona som jag fick när jag väntade Pontus, de sitter kvar och vill inte bort..

Första gången vi promenerade var man helt knäckt, eller knäckt var man väl inte men det var jobbigt, men nu går det riktigt bra, vi gick rundan som vi gick första gången (söndagen 10) gick vi i onsdags och vi har fått upp farten, vi gick den rundan nu på 50min och första gången gick vi den på 1h20min, så det är bra.

Vi har köpt stegräknare så vi ska se hur många steg vi tar per dag och som en liten tävling med varandra, just nu har Maria vunnit alla dagarna, vet inte vart hon får all fart ifrån, men en dag ska jag vinna över henne, under helgen tar jag det lite lugnt, men i veckan ska jag slå henne iallafall 1 gång =)

Söndag idag och har väl inga direkta planer om dagen, en promenad ska det bli iallafall.

Igår så städade jag och skurade golvet, då fick man ihop en del steg. Vad jag skulle behöva göra är att frosta av frysen innan det blir för varmt ute och skura under badkaret för där ser det hemskt ut, inte ofta man gör det, kanske får mig ett ryck sen och gör det.

Grannen ovanför hra sopat/skotat sin balkong och vart hamnade då snön, jo på våran balkong.

Skulle behöva ett toa besök, men Patrik stressade på mig så mycket för han skulle duscha så då försvann det...
kanske ska dricka lite mera kaffe det kan ju hjälpa.


Jag har provat göra en ny frisyr idag, såg en kompis ha gjort en sådan igår och lagt på sin blogg så jag tänkte prova, kul att göra något med håret, men det blev inte så bra, men man får träna några gånger =)

Nu ska jag ta och inte göra något =)


hejsvejs

68, Ett nytt år.

Idag är det den 1 januari 2010.

Igår kväll hade vi fest, fast det blev en lugn och trevlig kväll. Vi åt med Maria och Johan, det var mycket gott, som vanligt åt man för mycket =)

Sen kom tessan och peder och Ulla så då var det fullt hus, vi firade in det nya året.


Vad har man tyckt om år 2009, ja det var det tråkigaste året som har varit, eller tråkigt har det väl inte varit, utan jobbigt, mycket jobbigt, något som jag inte vill vara med om igen.
Men det har fört med sig styrka i mig, har blivit en starkare person tycker jag så det är ju bra.

vad som har varit bra är att Maria och Johan har flyttat in under oss nu =)  det är bra =)

nu hann jag inte skriva klart här för maten är klar så jag får väl göra en lista sedan om 2008 om bra dåligt som har hänt..


hejsvejs

RSS 2.0