4

Nu är det helg, ganska så skönt. Vi har varit på maxi och handlat, inte billigt blev det, men mat måste man ha.

Sen ska jag ta mig en moppe tur ut till marie efter vi har ätit har jag tänkt, om jag mår ok, mådde lite halv dåligt på maxi.

Iveckan har jag annars mått bra.

Igår såg jag något som jag har fasat för, lite hår som lossnade på ett ntimt ställe, så nu sitter jag och drar i mitt hår på huvet och kollar om det lossnar men inte mycket, så nu hoppas jag att det inte blir mer.....

Pontus är trött som tusan nu, inget är bra..

Vi ska grilla hamburgare idag, eller patrik ska grilla heter det =)

Ja så mycket mera hade jag väl inte att säga...

hejsvejs

3

Oj vad jag är dålig att skriva här =) 

Ska vi se vad som har hänt under veckan och förra helgen.

Under helgen har jag inte mått så bra =(  men nu ska jag ta mina dunder piller så jag hoppas att det blir bättre under helgen. Vi var ute på lördagen hos patriks jobbar kompis, det va kul, men tyvärr blev jag helt slut när vi kom hem.
Sen på söndagen va jag helt slut, låg i soffan, tog en dusch höll på att inte fixa det, tog ork och gick ut på gården, det va ju kanon väder ute, satt på gräset och orkade inte resa mig, tog efter 1 timme ork och gick in och la mig på soffan.

Måndag så började jag må dåligt i bussen, vet inte om jag blev lite åksjuk, sen satt det i hela dagen.  Sen hade jag tittat fel på min läkar tid så jag fick va på sjukhuset i några timmar (4h) extra..... Sen när jag åkte hem med bussen vid 2 så tänkte jag att kanske jag ska hälsa på hajen, för bussen stannade vid minkvägen, de satt ute och åt mellis så jag stannade och surrade med dem, alla barnen har blivit så STORA,  de såg som glada ut att se mig =) alla ville berätta nåt för mig, och alla på en gång =)   man saknar de små liven, såg att de ska ha grillfest nästa torsdag, tänkte bjuda in mig själv om jag mår bra, torsdagar har ju inte varit den bra dagen då har jag mått som bäst men jag får avvakta och se tills då på torsdagen.. jag får ta lite dunder piller, =)   sen gick jag och hämtade pontus, han är så duktig när man går hem, ska hålla handen, titta åt alla håll så att inga bilar kommer..


Tisdag när jag skulle in till strålningen så Höll tusan jag på att skita ner mig på vägen in till strålningen, det va den längsta tid det har tagit att åka till sjukhuset, men som tur va hann jag på toan 3 gånger innan jag skulle hem och då var jag där i 40min =)  magen är ibland i uppror efter behandlingarna. Jag kom hem vid10 ca, träffade en förälder på vägen som jag stod och pratade med ett tag. Gick sen hem tittade på våra bästa år, har inte sett det nåt under tiden jag har varit hemma, när det slutade så gick jag och vilade då va kl 11.30 tänkte kan vila en stund och sen köra igång tvätt och plocka undan lite i bombnedslaget hemma, alltså det ser för j-ligt ut, men jag somnade och vaknade att patrik och pontus kom hem kl17, och jag hade inga problem att somna sen på kvällen...

Onsdag, fick cellgifter idag, och det tog tid som vanligt, stopp i min grej som vanligt, sen va strålningen sen för nåt strul med apparaten, så jag fick strålas 9 och medans jag strålades hade de sprutat in nåt för att lösa proppen som finns där i slangen, så vid 10 började de ge med saltlösning i 1½h och sen kördes alla andra 3 påsar igång så jag var klar 16.45 gick till bussen och åkte hem, gick och hämtade pontus 17.40 hade gått hur fort som helst från bussen var helt genomblöt i svett, sen gick vi hem och hämtade vagnen och gick och åt pizza, hade inte orken att ställa mig vid spisen, när vi kom dit va jag helt färdig, men pontus va nöjd han skulle ju få pizza, men så såg han ju nån som åt hamburgare, så då ville han ha det, men då sa hans mamma att nu har vi beställt pizza. men han köpte det. Sen kom Lissan som skulle vara eva och pontus vakt så vi kom hem vid 19.30 och då borstade vi tänderna och tvättade av han lite lätt och sen i sängen, det blev lite konstigt för han. Och sen kom Maria förbi oxå så då drack vi kaffe, och då kom patrik hem för han jobbade över idag.

imorrn ska jag på smink kurs det kan bli kul =)

kanske att man gifter sig senare i sommar, när vet jag inte, med det blir isåfall i rådhuset med några vänner och patriks släkt...


nu ska jag ta och duscha..

hejsvejs

2

Ett tag sen sist jag skrev.  Har inte haft orken att göra det.

Nu har jag strålats i 2 veckor och fått cellgifter 2 gånger. Igår fick jag cellgifter och det tog ett tag, det tog ett tag, det va stopp i min ven port grej så de va tvungen att spola igenom den så det tog ett tag, så vi åkte väl hem vid 17.30 tror jag kl var.
Idag mår jag halv dåligt, känns som att jag skulle kunna kräkas lite, men har inte gjort det, har tagit en samarin få se om det blir bättre.

nu har jag inget mer att skriva, orkar inte.

hejsvejs

1

Snart ska jag till sjukhuset, ska iväg lite tidigare än tänk, måste ta de där jäkla blodproven igen. De ringde och mina värden har blivit lite bättre men inte helt bra, så imorrn ska jag få mer blod igen...
Sen på måndag ska de operera in en grej så det underlättar när jag ska få cellgifterna och när de tar blodprov, jag va lite svår stuken,  men man är vaken och får lokalbedövning.

Min första strålning gick bra igår, men mår tusan inte bra, kanske jag måste hämta ut de där jäkla dyra tabletterna ändå, och dålig i magen blev jag också.

min cellgiftsbehandling kommer nu att vara på onsdagar, det blev flyttat.
Jag hoppas ingen i min närhet får den här skiten, fan vad jobbigt det är. om jag mår dåligt nu hur tusan kommer man må sen när allt har kört igång.....

det bra är idag är att kläderna från ME AND I har kommit, ska hämta ut de kanske idag eller imorrn få se vad jag hinner.

ska snart gå till bussen,

skulle ha satt mig ute i solen idag, men jag mår lite halv dåligt, så jag skippade det.

nä dags att gå på toan och sen gå.


hejsvejs

RSS 2.0