Imorgon är dagen D

Imorrn är det dags, ska vara på sjukhuset kl 7, sen är jag först ut om man säger så.
Konstigt nog så är jag inte nervös, ännu. Trodde att jag skulle vara jätte nervös, har ont i huvet, det kan ha med spänningen att göra.

Har tvättat idag en del, har varit och lämnat blodprov idag oxå.
Nu ikväll har Maria varit förbi och druckit kaffe, hon ska hämta Pontus imorrn på förskolan, han gillar maria =) och wilma.
Känns skönt att man har vänner som ställer upp.

Har packat min väska som jag ska ha med mig, ska lägga i lite duschkräm och shampoo oxå.

Snart dags för duschen, ska skrubba mig med en svamp ikväll och imorgon bitti, det blir en tidig morgon imorrn, ska ha druckit 4dl dricka innan kl 06.00, hur ska det gå jag som inte är så morgonpigg av mig, men allt går väl.

nu ska jag titta lite om det finns något roligt på datorn.

Håll alla tummar nu, så ses vi när jag kommer hem.

Kram Eva    (den bästa)   =)

Tänk om nån hade superkrafter!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XD25XOy4TKw


Så känner jag mig, man måste komma fram till refrängen =)
Man får kopiera låten, vet inte hur man får en länk

Fredag, 5 dagar kvar

Idag har vi varit hemma, ska sjukskriva mig sista tiden.
Just nu känns allt piss, för jäkligt.

Har varit på skikt och magnetröntgen, idag ringde läkaren, en av dem som ska operera. Hon sa att en körtel, (hur det nu stavas) är större än de andra, så under operationen så ska de ta ett snabb prov på den och om inte det visar något så ska den på analys och det tar mellan 2-3 veckor, om det visar sig att det är en tumör så blir det strålning av, fast först ska jag läka lite sa hon, men hur stor chans har man att det inte är!!!!!

Vill bara att detta ska ta slut, hur mycket ska man orka.

Imorgon ska vi ha kalas för Pontus, skönt att ha något annat att tänka på, mår så jävla dåligt.....

hej

14 dagar fortfarande.

Jag och pontus är ju hemma, jag fick i måndags kväll bajs sjuka (magsjuka) satt på toan hela kvällen, inte så himla kul.
Pontus kom hem från förskolan igår, bajsade först på kvällen och då luktade det inte normalt kan jag säga, idag har han bajsat 2 gånger, men det luktade inget och det var mer normalt..

Hoppas magsjukan försvinner så man kan gå och jobba de få dagarna man har kvar att jobba, innan man blir hemma..

hejsvejs

14 dagar kvar

Jag har en lite nedräkning till den stora dagen..

Ville bara säga här lite saker.


Tack Patrik för att du är så underbar, tröstar mig när jag är ledsen, utan dig hade detta varit mycket svårt, det kommer att vara en mycket svår tid framöver, jobbig och smärtsam, men vi får kämpa igenom denna dumma sjukdom. Jag älskar dig

Tack alla mina vänner som kommer hit och ringer till mig, känns skönt att kunna skratta och prata cancer och prata annat med er och att ni orkar lyssna på allt, fast man kanske säger samma sak 100 gånger =) men ni finns där, det betyder mycket för mig och Patrik. Jag älskar er alla.

Kram på er

15 dagar kvar

Igår kväll bodde jag på toan, inget trevligt måste jag säga...
Men idag är det lugnt, skönt det. Pontus hade bajsat 2 gånger på förskolan idag, men inget hemma nu efter han kom hem, vet tusan inte vad det kan vara..
Idag fyller F år, så patrik har gått dit, och jag och pontus får stanna hemma =(

ska gå och sätta mig och titta på bolibompa med pontus

hejsvejs

Verkligheten

Verkligheten har kommit i fatt mig, min bubbla som jag levde i har öppnat sig och jag har börjat inse vad som händer, på riktigt.
Det slåg mig när jag satt framför datorn, vad som händer, jag är faktiskt dödligt sjuk, det går att operera bort, men ändå om jag inte gör nån behandling så dör jag, och   att kan man ju inte lova till 100% att man blir frisk, det förståd jag nu!!!

Detta kommer vara en lång tid innan den 1 april, det kan jag lova, en jobbig tid för nu förstår jag oxå.

Jag hoppas till gudarna att jag klarar att jobba, att jag får nåt extra batteri som hoppar in.

Nu lyssnar jag på lite hårdrock, för att peppa upp mig lite, men till och med det är sorgligt.....

Hoppas jag vaknar upp snart och allt detta skit är en sjuk jävla idiotisk  mardröm,
 eller att det kommer nån jävla super cell och gör mig  så jävla super frisk....

Har bara lust att gå och lägga mig i ett ide som björnarna och vakna upp när allt är över, när det är dags för den där jäkla operationen.

Jag skulle behöva lite E-type med life...........
ska försöka mig på att hitta den
nu har jag hittat den, och spelar den på högsta volum i hörlurarna, den borde göra mig gladare...

nu fattas bara bag in boxen och supa järnet och glömma allt skit....

/ Eva

Nu är dag 2 avklarad

Dagen igår börjar jag med....
Igår kan jag börja med, skulle vara på sjukhuset kl 10 på onkologen. Sen fick jag gå ner och göra ett EKG, sen fick vi gå upp igen.
Väl där uppe fick vi vänta och vänta och vänta, vid 12 gick jag och åt där i mat salen, sen gick vi och väntade och väntade.
Sen tog de blod, mätte mig och vägde mig kanske vid 2 tiden, sen fick vi vänta och vänta, sen fick vi gå och prata lite med en läkare, fick veta att min cancer heter CERVIX cancer. sen fick jag gå ut och vänta och vänta som kom en sköterska med ett piller + ett extra som jag skulle köra upp i rumpan och tömma...
och en handske fick jag oxå. det gick bra kan jag säga, det stod att de skulle börja värka efter 30-60min, men det stämmer då inte kan jag säga, knappt 10min.........

Idag kom vi in kl 7.30, då skulle jag ner och få narkos, jag var först ut =)  tråkigt för alla andra som hade sovit där så kommer jag och få gå före, men så kan det va.
Där nere fick jag sova, tog lite längre tid än förra gången, men jag somnade till slut, narkos läkaren va som rolig måste jag säga.. Iallafall så undersökte de mig, väkte mig när jag drömde om godis, taskigt!!!!

Sen åkte vi upp, jag klädde på mig sen gick vi och väntade en liten stund. Kom läkaren så gick vi och pratade med henne och en annan läkare som skulle vara med under operationen.
De sa att jag har en ELAK cancer och utan operation så överlever jag inte, då dör jag, fy vad hemskt det där lät, men så är sanningen, det blir operation den 1 april om de nu inte hittar något mera imorrn när jag ska göra skikt röntgen, men det trodde hon inte, men mer säkert vet de efter den..

Jag kommer vara sjukskriven 6 veckor, man får väl se om det blir mer hur man mår osv.

den 26 mars ska jag göra nån annan magnetröntgen och träffa narkos läkaren.

Operationen tar 4 timmar sa dom.

Jag hade ju tänkt ta ut komp imorrn för att vara ledig, men nu blev det att jag ska göra skiktröntgen imorrn så då sparar jag komp, bra för mig, sparar de få timmar man har..


Ja så ser det ut.


hejsvejs

Tisdag och jag mår piss..................

Jag är så himla nervös nu, det har gått bra att jobba tills idag till 2 tiden, då har jag som bara gråtit till och från. så jag fick gå hem lite tidigare =) Nu hemma har det varit lugnt faktiskt. Jag har ju sagt till dem på jobbet att jag kommer att vara nervös idag och det blev jag.... Sova inatt kommer jag nog inte göra mycket, man känner att nu är det nära, hjärtat dunkar hela tiden. Alla känner nog av oron. Men jag tror då att allt kommer gå bra, man är nu bara orolig ska göra saker man inte ha gjort förut, man ska få datumet för operationen, man ska få det slutgilltiga beskedet, man kanske ska gå och må dåligt i 1-2 veckor till... Jag önskar att det var över, önskar att det är sommar, men har ju kommit på att jag får kanske inte sola magen för ärret, men jag få väl ta en smal tygbit och sätta över ärret då, eller ha på mig baddräkt för första gången, nä så långt ska jag inte gå, har hellre en tyg bit på magen än en baddräkt. =) Nu ska jag gå och vänta på att tiden ska gå, ska sätta med med ungarna och berätta lite, för visa tror att det nästan är som en förkylning, om det ändå va det!!!! / Eva

Fredag kväll

Veckan som gått har rullat på riktigt bra, skönt att jobba och att få tänka på andra saker.
Man blev påmind om cancern när 2 olika sköterskor ringde i början av veckan, då fattade man att ja så här är det!!!!!

På onsdag och torsdag ska jag till onkologen och göra en del tester och röntgen och kontroll så att de ska se hur mycket det är, om det är på flera ställen.
Jag har börjat prata med en tjej på familjeliv som är i samma situation som jag, hon har gjort det jag ska göra nästa vecka har hon gjort denna vecka, och också i umeå.

imorrn ska jag till Marie och dricka lite vin blir det  =)

Nu ska jag se på tvn hade jag tänkt.

hejsvejs

Måndag

Nu har jag fått lite annat att tänka på, ska stå på loppis på söndag här i H-sund, så nu ska jag gå igenom lägenheten och se vad man kan bli av med om nån annan kanske vill ha/ behöver.
har hur mycket som helst tror jag =)  får se vad jag lyckas få ihop

hejsvejs

RSS 2.0