Måndag

Är fortfarande hemma med min lilla skrutt, hosta och hosta med slem, hoppas det går över snart, blir hemma imorrn med, men sen ska vi på förskolan, han får sina host attaker när han gör något... stackarn.

Jag har idag dammsugit och skurat golvet, känner mig duktig =)  ska vika tvätt snart oxå så den nya får plats.

I fredags så gjorde jag inte så mycket, egentligen skulle vi ut och äta, men pontus hade feber och sin hosta, så då känns det inte roligt att gå ut och äta och sitta och tänka på hur han mår, fast jag vet att han skulle ha det bra, men man är ju en mamma som oroar sig..  Men kvällen hände inte mycket,  vi åt mat och sen åkte patrik till mattias och vi fick vara kvar hemma och ha tråkigt, pontus somnade vid 21 tror jag efter att ha torkat näsan 100 gånger, själv tittade jag på tvn, satt framför datorn men hittade ingen roligt.

Lördag så gick jag på konsum, då hängde marie  med mig hem, så vi gjorde mat och drack lite vin, hon gick väl hem efter halv 3 så man var lite trött igår när lille mannen vaknade, mådde väl inte helt 100, men va bara en gång på toan =) helt otroligt.. ja patrik han va inte hemma som vanligt, han va med sina arbetskamrater och åt mat och drack.

Iveckan (imorrn) ska jag på föräldrar möte på pontus avd och på onsdag har min avd föräldrar möte och på lördag ska marie ha inflyttningsfest så då ska jag dit, kanske man går ut på en promenad oxå i veckan.

kanske man ska gå till maria och dricka kaffe i veckan, hon har varit här mycket och drukit så nu måste hon bjuda igen lite tycker jag=)

nu har jag inte så mycket mera att skriva om

hejsvejs

Onsdag

Igår var jag så trött, så det blev ingen pump för mig. låg hemma och sov =/ 

Idag har jag varit hemma, Pontus har feber, och hosta med slem hör man,  verkar vara en jobbig hosta, men än så länge så hostar han inte hela tiden =) så vi har tittat på rorri och cars hela dagen.

jag skulle behöva vika högen med tvätt som ligger i soffan, men det känns inte så roligt.....

har fått mina grejer jag vann på tradera, en pyjamas med musse till pontus, cars muggar och cars inbjudningskort tills när han fyller år och en parfym till mig, som blev mycket billigare än vad den kostar i affären =)

imorrn blir jag oxå hemma, det är som tråkigt att va hemma, men skönt att slippa gå upp så tidigt, skulle kunna jobba eftermiddag.

nä det va allt


hejsvejs

Måndag

En ny vecka.
Jobbade till kl 16 idag, var ute i snön och lekte med barnen =) jag jagade dom.

Sen ikväll fick jag Patrik att köra till maxi, tänkte köpa ett spel, de hade spel i helgen för 40kr, och om man hade varit smart hade man köpt några till födelsedagar, rasmus gillade ett spel som vi hade köpt, men tyvärr var spelen borta =(

Jag hittade till mig tränings byxor =)

Pontus va jätte trött, han sov inget idag på förskolan, så han slocknade på väg hem i bilen, så väl hemma fick han välling och sen somnade han om,

imorrn slutar jag tidigt, ska tvätta lite då så att det blir tomt i min korg =)

Jag ska tatuera in pontus på armen, underarmen, kanske det blir i veckan, det gör nog ganska så ont, men men så är det.

hejsvejs

Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket, tvättat som vanligt .
Var ute med Maria och Rasmus, när Rasmus skulle åka skridsskor, han var riktigt duktig =)
sen gick vi hem till mig och åt lite mellanmål och drack kaffe. och snackade en del =)

Sen ikväll har jag varit ute och gått en timme med Robban, känner mig riktigt hurtig, ska eventuellt gå på pumpen på tisdag, ska kolla nu om det finns platser kvar, när jag va i tisdags fick jag en jäkla träningsvärk, man är ganska så otränad, så igår släppte värken helt.
Kanske att den inte håller i lika länge denna gång.

Nä dags snart för sängen, en ny vecka.

hejsvejs

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0