48, idag har jag fyllt år.

Jag gillar att fylla år, öppna presenter äta tårta, sitta och prata med gäster. Så har min eftermiddag sett ut. Jag fick mig ett ps3 med singstar =) gillar ju som det och nu kan man ladda hem (köpa) andra låtar som man gillar och det fanns en hel del, orkade inte gå igenom alla som fanns.

Jag har ätit smörgåstårta så jag har fått ont i magen =)

Fick ju jätte fina blommor också =)

Tack alla som var förbi och för presenten =)

Nu får Patrik ladda sitt kort med pengar så jag kan ladda hem några låtar också =)


I morgon ska vi hem till Maria på jobbet, det ska bli jätte kul, men jag gillar ju inte kossor, men jag kan springa efter katterna för en del av dem har hon =)  sen ska patrik hämta oss när han slutar jobbet så vi blir där ett tag =)


Ska snart hoppa i säng, och hoppas jag mår bättre imorrn..

hejsvejs

47, mycket har jag gjort idag

Nu borde jag sova, men det gör jag inte.

Idag har jag och Maria stått på loppisen på Nolia, tjänade in en bra slant =)  det som gick bäst va leksaker och Pontus urväxta kläder, men jag hade ändå mycket med mig hem, så jag funderar på att vi ska spara pengarna och ta dem till en soffa som vi planerar att spara till och köpa, så nu fattas bara 11000 ca till soffan =)  fast jag skulle behöva BYXOR, har inga, jo 2 par har jag.

Sen när jag kom hem snabb fikade jag, sen började jag med tårtan tills imorrn =)  sen fick jag ta en paus för kl 18.30 var det dags för ME&I klädparty hos Maria, och denna gång köpte jag inget.....  men jag var sugen...

sen hem och Challan hängde med så vi tog en kopp kaffe här. sen fortsatte jag med tårtan så nu ska jag bara göra lite till på den imorrn när jag kommer hem.. lägga på räkor, ostbitar och sallad och det viktigaste citronen =)

nä dags att borsta tänderna, släcka lamporna och gå och sova..

Måndag imorrn en ny arbetsdag/ arbetsvecka =)

hejsvejs

och denna vecka har jag som fullt upp, imorrn fyller jag ju år, sen på tisdag ska jag och Pontus följa med Maria på jobbet hem och hälsa på, titta på djuren och gården det ska bli kul =) och på fredag ska jag, Pontus, Maria, Wilma och Rasmus åka till Leos lekland, så jag hoppas att mitt halsonda försvinner, just nu känns det bra, men det är värst på morgonen och halva förmiddan..

nä dags för sängen..

hejsvejs igen

46, har ont i halsen

Nu börjar jag bli förkyld, har så himla ont i halsen, bara jag klarar av morgon dagen när jag ska stå på loppis med Maria, och sen på kvällen gå på klädparty hos henne, och sen ska jag hinna baka lite.

Jag dricker en massa te och äter halstabletter och hoppas att det går över.

Igår gjorde vi inget, patrik gjorde sina goda piroger till middag och på kvällen gjorde vi inget. Grannen hade fest, vid 23 hade de låst sig ute, porten stängdes, nån hade däckat inne i lägenheten, men han måste ha vaknat för sen va de i lägenheten igen, ja just det de klättrade upp på hans balkong och bankade på balkong fönstret då insåg dem att han somnat.... man hör mycket när man har vädrings fönstret öppet..

Idag ska vi på maxi och handla, ska snart åka när jag drukit upp mitt te som är lite varmt just nu.

Ikväll ska jag packa in lådorna i bilen, men alla kanske jag inte får med mig in där, det beror på vart man får platsen, så jag får kanske lämna några i bilen...


nä det va allt.

hejsvejs

45, oj redan onsdag

Vad denna vecka har gått fort, redan onsdag idag. Imorgon ska jag jobba 12-16  får lite sovmorgon, men Pontus vaknar så tidigt så det blir inte direkt nån sovmorgon, men man kan ta det lugnt =)

Pontus är så nöjd på morgonen när han får cykla till förskolan, då är det inga problem, eller bråk på morgonen, allt flyter på.
På söndag ska jag och Maria stå på loppis på Nolia, har lastat in alla kartonger i vardags rummet 10st blev det, men alla kan jag nog inte ta med fast det beror lite på vart man får platsen, kanske man blir av med mycket grejer, jag har mest barnkläder, och nu har jag rensat ut lite bilar, ska ta hans fotöljer, just de tyget där måste jag ta och tvätta, och en bilmatta, den tar inte så stor plats..

Var hos atndläkaren igår, räkningen brukar vara på 1000kr, men nu va den på 1800kr, jag höll på att dö, så nu ska jag vara noga med tandtråden........

Undra när jag ska få tiden för återbesöket, skulle ju få den i augusti/september man börjar nu bli lite nervös inför det, om allt är borta.

På jobbet är det nu  2 st som är med barn, tycker att det är jätte kul för dem, men sen tänker man på sig själv lite och kommer på att jag kan ju inte få några flera barn, det va tufft.... =(  men så är det.

På tisdag ska jag och Pontus följa med en arbetskamrat hem, hon har kossor och traktorer, få se om Pontus vågar sätta sig i en traktor =)  han vågade inte det när vi var på nolia mässan. Kanske han vågar nu då =)

Ska ta och åka och hämta ut ME&I paketet med kläderna och overallen som har kommit =) som jag vann på tradera =)


hejsvejs

44, helgen går fort

Oj vad helgen går fort, det va några dagar sedan jag skrev här. Vad har hänt sen sist.
Jag har varit hos Robban och Anna-Karin och plockade deras röda vinbär i onsdags och av dem gjorde jag rödavinbärs saft, den blev helt ok, god, om man gillar rödavinbärs jag var färdig vid 24 tiden, var lite halvt trött då, sen på torsdagen efter jobbet åkte jag till Rita och fick kaffe och fika =)  det var trevligt, men det blev inte så länge för jag hade en tandläkar tid kl 15, där skulle jag göra om en lagning som inte var bra, men nu är den bra =)   sen i fredags vid 15 tiden fick jag för mig att gå och plocka hallon, det finns jätte mycket bakom solbacka kyrkan, visst folk är där och rastar sina hundar men de gör ju inte sina behov uppe i buskarna.....  men av dem gjorde jag hallonsylt, men den har jag inte smakat ännu. Hade tänkt åka och plocka hallon idag, men jag var så trött i kroppen.

Ja Robban fick en flaska saft  som tack för att jag fick plocka deras bär =)

Igår va vi på maxi, köpte mat och en ny tvättkorg.

Idag har vi inte gjort något, jag gick och vilade en sväng, va trött och svettades så jag fick ligga vid min fläkt så jag somnade. Patrik kan inte sova med fläkten på, men jag sover hur bra som helst.

Snart dags för sängen, känner mig lite trötter.

Iveckan kommer OVERALLERNA som jag har vunnit, ja patrik jag har vunnit en till så här får du veta det så kanske du inte glömmer bort det.......

Sen har jag ME&I party den 30 september kl 18.30 och Maria har ett party den 30 augusti kl 18.30 för de som vill komma och Tessan har ett den 14 eller 15 oktober kommer inte riktigt ihåg vilket datum det va, men jag tror det är den 15..  samma tid 18.30.......

Jo har ju plockat bort Pontus leksaker, han tar fram ALLA leksaker men kan inte plocka bort något, han sa att jag fick städa bort och det gjorde jag, han trodde inte att jag skulle det, men när han gick in i sitt rum så insåg han att alla saker var borta, imorgon ska jag ta fram några bilar få se om han kan städa bort dem då.

Jag känner mig elak, men man kan inte ha leksaker överallt när man bor i lägenhet, det funkar inte. Kanske jag ska ta och vika den sista tvätten, annars så får den ligga i tvättkorgen tills nästa gång man tvättar, för här viker inte kläderna av sig själv om inte jag gör det...  =)


hejsvejs

43

Torsdag idag, sitter och väntar på Patrik, han ska komma hem och va med Pontus som har fått feber nästan 38, lite mycket tycker jag nu på morgonen, när han bara har legat i soffan. Sen ska jag på jobbet, ringde och sa att jag kanske blir lite sen.

Sen idag har jag tandläkaren kl 15, gillar inte dom besöken, men nu ska jag göra om en lagning som inte är bra, skulle ha gjort det i våras men då fick jag lite annat att tänka på, cellgifterna och strålningen.

Vädret verkar inte bli så bra idag =(

Igår vann jag en overall på tradera, nöjd =)  ska hitta en extra overall också, det kan ju vara bra tycker jag.

Igår efter jobbet åkte jag till en kompis och plockade deras vinbär, och fick även plocka på deras grannes träd, så igår så gjorde jag rödavinbärs saft, ska prova sen hur den blev, så jag var jätte trött efter det...

Dags att byta blöjan, luktar inte gott..

Hejsvejs

42, helg =)

Nu är första arbets veckan avklarad, och det har gått bra.

Ikväll gör vi inte mycket, Patrik är ute med jobbet och jag är hemma med ungarna.
Imorrn ska jag till Marie och äta kräftor och dricka vin =)

Ikväll har grannen fest IGEN, han hade det igår också, han har ju blivit lugnare sen förra sommaren faktiskt med festerna, då hade han varje helg fredag och lördag, igår hade de grisat ner ganska så mycket på gården med en del burkar, fimpar, om det ser illa ut imorrn så ska han nog få städa upp =)

Snart dags att sova, är trött.

hejsvejs

41, vilken TUR dag =)

Onsdag idag, eller nu är det torsdag =)

Under veckan har jag jobbat, det har varit mycket kul, på fredag är det planeringsdag, det brukar inte vara så roligt, men allt kan ju inte vara roligt.

Ikväll var jag, Tessan och Felicia på klädparty, förhandsvisning för höstkläderna från ME&I, det fanns mycket snyggt.
Så hade hon en utlottning, man fick ta en lapp med ett nr när man kom, så först drog hon nr 14 det var 1:a pris på 300kr på en beställning, den vann ju JAG!!!!! glad kan jag lova att jag blev, 2a lotten var nr 5 och då fick man välja en valfritt plagg av vårens plagg det hon hade kvar, och då vann Tessan, så vi 2 vann på de ända utlottningarna... Så jag blev ju tvungen att beställa, så det blev en medaljong klänning till mig, sen hade hon ju kvar kläder från i våras så där i lilla högen fanns 2 kalsonger till pontus, fick betala 50kr för dem, helt ok tycker jag.

Sen åkte vi till maxi för Tessan skulle handla, så vi hängde med in, ja där stannade vi i över 1timme tror jag, och fattigare blev jag, hittade ju kläder på rea, nya kalsonger till Pontus, håller ju på att toa träna han och det går väl inte så bra hemma men på förskolan går det bra, så nu har jag laddat upp med flera =)  8 nya par har han, det är inte billigt med underkläder.. sen stövlar till han med blixten =)  mjukis byxor till Pontus, Gabriel och Felicia, fanns tyvärr inga till samuel, men han har en del. " linnen till nästa sommar 20kr st, det blev en hel påse det ända man kunde äta var mackor som jag köpte annars så var den full med kläder och 1 par stövlar.

Igår kväll åskade det, inte trevligt, gillar inte det.

Magen är inte bra alltså, eller det går i omgångar, har suttit på toan 20min nu ikväll, en aning hård, men har då varit bra under dagen, jaja det går över, jag klagar mycket på min mage =)  ut kommer det nån gång

imorrn ska vaktmästaren komma hit, ska få en ny spis, eller hyra heter det, sen ska jag höra om andra knoppar till skåpluckorna, våra som vi har är från 70-talet, och sen om man får ta bort panelen i hallen,  ja lite jobb måste han få, hihi.

ja det var väl allt för denna gång =)


hejsvejs

40, molnigt idag

Snart ska jag gå till jobbet, igår var det första arbetsdagen, det var kul att vara tillbaka =) vi hade inte mycket barn, men det kan vara skönt med en mjukstart =)  man är ju inte direkt van att gå upp tidigt och göra sig iordning, men idag kom jag fortare upp än igår. 

Det kommer nog bli regn idag, jag tog bort en äklig spindel med långa ben, tror att den förföljde mig, försökte dränka den med vatten igår kväll, imorse levde den igen och var på min handduk, tror han skulle ge tillbaka =)  hihihi

Satte ut en sängram igår, tog 100kr men tänkte om nån vill pruta på det så får man göra det, den vill jag bli av med, och nu på morgonen så ringde det en kvinna som ska komma och hämta den efter jobbet, så nu försvinner den.

Det var väl kanske risk för åska idag, och det hoppas jag inte.

Nä dags att borsta tänderna på Pontus och sen gå iväg.


hejsvejs

39 =)

Ja dagen idag har varit bra =)  Maria ringde och frågade om jag och Pontus ville följa med till stranden, så vi hängde med =)  det var snällt att vi fick följa med. Pontus badade som aldrig förr, har aldrig sett han så som han var i dag i vattnet, innan vi åkte så var han verkligen uppe i varv vill jag lova.

när Patrik kom hem så grillade vi, kotletter, tomater, lök och bacon, hur gott som helst.

Sen efter maten tog jag och åkte till Marie, fick kaffe och hennes mamma hade bakat SÅ goda chokladkakor så jag åt väl en del såna då, tog med mig de som var kvar hem också =)  fick receptet på dem så de ska jag prova baka, lånade en bok av Marie också, så den ska jag börja läsa här nån dag.
Innan jag åkte hem kom jag ju på att jag måste ju äta smultron, det är ju så gott.

När jag kom hem hängde jag upp tvätten, kollade lite på LA ink, men nu är det ett avsnitt som jag redan har sett. Svetten rinner typ nu....

Imorrn ska vi kanske äta kräftor, har inte fått nåt riktigt svar av patrik ännu, det skulle ju vara trevligt hemma hos Tessan och Peder, jag får höra med han imorrn, Patrik sov när jag kom hem från Marie och då kom jag hem 21.30 ca, men det blir väl så ibland när man är trött, fråga mig jag vet =) 

nä ska kolla om det har hänt nåt på aftonbladet och hämta ett till glas vatten..


hejsvejs

38, helgen är här =)

Fredag idag=helg.

Igår gjorde vi inget, jag hade såna värme attacker så vi var inne hela dagen =(
Lissan kom och hälsade på oss igår, hon åkte hit med Patrik och tog sen bussen hem =)   hon ska snart åka till England och jobba där i 6 månader på ett hotell, det kan vara bra för henne tror jag =)

Idag kom en PÅMINNELSE om internet =(   gillar inte när det kommer påminnelse, när man har missat en räkning, ska betala den när jag skrivit färdigt här, om man hade vetat det så hade vi inte köpt sängramen, men det får väl gå ändå......

En granne i huset mittimot håller på att flytta, de håller på att lasta in lådor och andra grejer i en lastbil..


nä det var allt för tillfället.


hejsvejs

37, onsdag

Idag har vi varit förbi jobbet, jag och Pontus, han cyklade runt på gården, de som jobbade hade det varmt och skönt =)
Sen gick vi på konsum, så det blev en liten promenad idag =)  igår var vi också ute och gick, då blev det ändå en sväng, var förbi Robban och lekte lite.
Så har vi köpt en sängstomme, fanns en på blocket, en sån där Malm, egentligen ville jag inte ha nån sån för alla har en sådan, men den var ute för ett bra pris och den vi har är några år, typ 8år eller nåt sånt. Ska kanske försöka mig på att få bort våran madrass så jag kan skruva isär den gamla stommen.

Pontus är utan blöja just nu, har hunnit byta ett par kalsonger direkt när han fick på sig dem, men tur att man har tvättmaskin, sitter och påminner han hela tiden, han ville bada, efter jag hade duschat, men det blev väl bad i 5min högst för då såg han nåt skräp i vattnet.

Min mage är inte helt ok efter strålningen fortfarande, men det går väl över =)  det är iallafall inte som förut då fick jag springa på toan direkt efteråt..

Skulle också behöva plocka ur diskmaskinen, har inte orkat det ännu, men nu är det lite disk som skulle behöva komma in där.

Imorrn har vi inga planer, njuta av sista veckan av ledigheten, ut och leka kanske om vädret är ok, eller åka in till stan med bussen och äta en glass, eller hälsa på Lissan om hon är hemma, eller göra något annat som jag inte kommer på nu. Jo kanske promenera ut till Maries stuga, hon är där nu, men då måste man ju promenera tillbaka också och det är ju en liten bit att gå, ja vi får se...


Vårat vardagsrums bord har snart gjort sitt, ett ben höll på att lossna, patrik har limmat det lite nu, så ett sådant måste vi också inskaffa, skulle haft kvar de små lack borden, vem var det som fick dom?kommer inte ihåg.  Ingen ännu som vill köpa bilbarnsstolen =(  man får väl avvakta och se..

nä inget mer att skriva..


hejsvejs

36, måndag 1vecka kvar...

Nu har det stått still med skrivandet här. Vad har hänt sen sist då, ja inte mycket.
Vi har köpt en byrå nu, hittade en på vk i annonserna, så 500kr gick den på. Men allt skräpp hamnar på golvet i hallen ändå, ska ta med mig dom ut imorrn och slänga det.......

I fredags var Marie här och klippte mig, och hande med sig bullar som hennes mamma hade bakad med blåbär i, de var goda, Pontus åt väl upp nästan hela påsen =)
Sen på lördagen så hade vi en överraskningsfest för Marie som har fyllt 30, så vi gjorde mat hon gillade och sen fick hon utmana oss i olika grenar och så drack vi vin =)  det var mycket trevligt, åt så mycket så jag var alldeles för mätt hela kvällen...

Igår var vi på nolia och gick, och jag har träningsvärk i benen idag, har inte fattat förräns nu varför jag har sån värk =(  men där hittade vi lite grejer, köpte nougaten som jag gillar, ett polishus med bilar och brandstation med bilar som är som lego, det är inte riktigt lego utan nåt fejk, men det ser lika dant ut och priset för båda 2 var 350kr!!!! en sån grej med riktigt lego kostar ju 800-1000kr, och man ser ingen skillnad på bitarna, bara gubbarna är annorlunda, också så köpte jag en salami, gillar det. Smakade på olika den sista jag smakade var hur stark som helst, den säljer de inte många av skulle jag tro..

Så igår kväll satt jag och byggde lego, det tog timmar att bygga ihop, och Pontus förstörde det på 5min idag =)

ska försöka ta mig ut på promenad på kvällen nu, jag svettas så himla mycket, får mina svett attacker och det är inte roligt, duschar på kvällen och måste nästan duscha på morgonen för jag svettas så mycket och då har jag ändå min fläkt på och sover med ett påslakan. Ska ta upp det när jag ska träffa läkaren på återbesöket som kommer vara denna månad eller nästa. Om man kan få nåt för det, om det är klimateriet kan ju vara så att äggstockarna inte klarade sig under strålningen, som jag tror är fallet för såna här svett /värme attacker hade jag inte innan.  Kul när man börjar jobba, svetten kommer att rinna =)  den rinner nu bara för att jag sitter här och skriver.

Idag har vi inte gjort så mycket, har varit så trött, somnade vid 4.30 och Pontus vaknade 6.30 och han brukar sova till 8 men inte idag, så man var som en zombie, försökte hålla igång, men så tog orken slut innan man knappt hade börjat.  Men imorrn ska vi väl hitta på något, hade jag tänkt =)  vi ska gå och hälsa på delfinen i veckan så att det inte blir så jobbigt för han på måndag när vi börjar på allvar igen..

Ska ta och rensa här hemma, grejer/leksaker som man kan ha med på loppis, pontus har alldeles för många bilar, sen ska jag sätta ut hans vinter kläder han hade förra vintern på tradera eller blocket, hittade en overall idag till han på blocket kände igen märket, tror Maria har pratat om det märket (hon kan alla märken som är bra, hon har koll)  men den var ute för 200kr, men det var en till som ville kanske ha den, så om inte hon/han skulle ta den så skulle jag få köpa den =)   man börjar redan tänka på vad de ska ha på sig i vinter, men då slipper man köpa allt på en gång..


Nä snart dags att sova.. hoppas på fint väder imorrn, bara det inte regnar så är jag nöjd =)


hejsvjes

RSS 2.0