67, ett tag sen sist

Inte mycket har hänt sen sist. Vi var hemma hela förra veckan, Pontus va sjuk med feber.
Denna vecka jobbade jag måndag och tisdag sen har jag tagit ut semester för de andra dagarna.

Igår va vi på konsum och handlade, det tog ett bra tag. Sen gjorde jag laxpyttipanna, den blev jätte god, men jag gjorde lite mycket, så idag fick vi lunch gäster =) av Maria, Rasmus och Wilma.

sen har det inte hänt så mycket mera.
Igår så dammsög jag och patrik torkade golven, då råkade han spilla ut allt vatten på golvet i hallen, han blev inte så gladare för det....


Ja det var väl allt, imorrn tar vi nog bussen till stan, men det blir ingen handling, för det har vi inte råd med, men man kan ju gå och titta, det kostar ju inget =)


hejsvejs

66, måndag idag

Vi är hemma idag och imorrn, nu låter det som att Pontus håller på att bli förkyld också, hoppas det inte bryter ut, längtar tillbaka till jobbet =)

Helgen har det inte hänt så mycket, har snorat och nysit, det är väl det som har hänt.
4 veckor kvar innan soffan kommer, har en köpare på de andra 2 sofforna har ju ett bra pris på dem, 500kr för båda =)

Har kört igång en tvätt, så inte tvättkorgen svämmar över igen.

Håller på att leta efter ett vardagsrums bord, men hittar inget, eller jag hittar inget som passar patrik för han vill inte ha något bord, men det vill jag.


ja något mer hade jag inte att skriva om..

hejsvejs

65,less less och åter less

Jag har varit hemma igår och idag, har blivit dunder förkyld, igår kväll hade jag lite feber igen, kan man inte få vara frisk!!!!!!  Patrik kom hem med Pontus idag, Pontus hade feber så det är sjukstuga här..

Så helgen går ut på att bli frisk, vilken rolig helg.

Skulle inte förvåna mig att man att man får svininfluensan också, med min tur..


Någon som vill byta med mig så jag kan få va på jobbet?

Vad ska man göra för mat idag då?

Patrik har legat och sovit sen han kom hem med Pontus, kanske jag ska ta vård av barn och inte han......


nä ska försöka komma på nåt att äta nu..


hejsvejs

64, förkyld!!!

Har blivit förkyld nu, inte konstigt med alla som är förkylda på jobbet, imorrn är en kort dag skönt. Bara det inte blir värre ikväll, hade ett bra nässpray men vet inte vart det har tagit vägen, har inte koll på saker längre, allt tappar jag bort eller inte hittar så jag frågar Patrik hela tiden vart saker är.

Ska göra tjockpannkaka idag hade jag tänkt, då behöver man inte så vid spisen så mycket.

Igår var vi ute med barnen på avdelningen och var i en lekpark och lekte och gjorde mat där, ska gå dit med pontus nån dag.

Maria va förbi på kaffe igår =) det är lika trevligt varje gång, snart flyttar de hit =)..

nä dags att fixa smeten


hejsvejs


63 ett tag sen sist

Nu var det ett tag sen jag skrev här.

Inte mycket har hänt under veckan, idag var jag på loppis på ersboda, gick väl inte så mycket +, men jag fick ihop till bordet och lite till, men de hade inte annonserat så mycket, det är ganska så dåligt när man betalar en bra slant för bordet. Ska iallafall inte stå där något mera.

Igår kändes det som att jag höll på att bli förkyld, får hoppas att det inte blir något mera.

Imorrn slutar jag tidigt, kanske jag och Pontus ska ta oss en sväng till stan, åka bussen och gå och kolla lite, gillar inte riktigt att öppna på måndagar, alla andra dagar går bra,

Har sökt en kurs genom jobbet, det fanns inte många platser i umeå, så chansen är väl ganska så liten.

Hejsvejs

62, oj vad helgen gick fort =)

Reda söndag. Vad har jag gjort i helgen, inte så mycket..

Igår så gjorde jag inget, jo Nicke och Challan var förbi en sväng, Patrik och Nicke var ute med barnen sen kom de in och drack kaffe. sen hände inte så mycket, fick alla vinterskor jag hade ute på loppis såld  =)  så nu kan jag beställa nya  (hoppas jag på )

Idag var jag på loppis, jag, Tessan och Maria var där och sålde, gick det bra? ja det gjorde det  =)  lite av pengarna ska jag försöka hitta nya/ bra begagnade vinterskor kavat, de va bra när det va som slask ute har hittat några på tradera. kanske att man vinner dem eller kanske inte, ha kollat blocket oxå, men hittade inget.

Har ute en hokus pokus stol, har några intresserade, men får se om jag blir av med den.


Hittade gardiner till vardagsrummet, de kommer att passa soffan som kommer om 7 veckor perfekt, de skulle också passa hos Marie, de är svarta med blad på, fina =)  det du Marie.....  fick dem för 75kr helt nya från åhlens......

jo jag hiottade turtles gubbar till Pontus, fick ett bra pris för 5 gubbar, nöjd =)  Pontus gillar dessa gröna gubbar, om nån har och vill bli av med dem kan ni höra av er till mig...


Ska nu ta och hänga upp tvätten och renbädda i sängen så kanske jag sover bättre inatt, har haft problem att somna nu, inte bra..


så kan det vara.



hejsvejs

61

Detta är soffan vi har beställt, som kommer v 47..Nu fick jag dit bilden =)  våran soffa.... som inte har kommit ännu..


Igår kväll och idag har jag inte haft nån feber, gud så skönt. Jag hoppas att jag inte åker på något mera nu, men chansen är väl kanske liten, mitt imunförsvar är väl kanske inte på top ännu, men det blir väl starkare om ett tag =)


Ska hämta Pontus från förskolan hade jag tänkt så han får va med mig.

På söndag är det loppis, så jag hoppas verkligen att jag är pig tills då, har hittat en låda med skor som jag ska ta med mig.
En låda med skor, mina gamla kouma skor och Gabriels vinter skor är helt borta.. som tur va hittade Patrik mina nya, men de vill jag ju bara ha när det är kallt så man kan slita på de gamla.

Ska sätta ut Pontus kouma skor på blocket, han måste ha storlek 30 på skorna, han kommer bli bigfot =)  ingen som vet nån som vill köpa svarta koumaskor i storlek 28, inte mycket använda pga den dåliga vintern för 300kr =)



ska borsta håret och hitta några byxor och gå och hämta Pontus snart..


hejsvejs

60

Det känns inte så bra i halsen idag =( kan man inte få vara frisk!!!!!!!!!!!!!!

Har Pontus hemma idag, jag ligger i soffan och han leker eller ser något på tvn, han skulle ha haft kanske roligare på förskolan idag, men han har då inte klagat ännu, kanske han vill vila lite snart så kan jag också vila fast både han och jag sov länge idag. Kanske man ska göra iordning lite te för halsen det skulle kanske vara bra. Fortfarande lite feber idag =( blä...

vad ska jag mer klaga på då, vi hittar inte lådan med vinterskorna den är helt borta, och insåg att jag måste köpa nya vinterskor till Pontus, så jag ska sätta ut hans kuoma skor på blocket tror jag, de blev inte så mycket använda i vintras pga av det dåliga vädret, så de är i BRA skick.

Ja i v 47 kommer soffan, det är jätte långt borta, kanske jagkan få in en bild här, men det lyckades jag inte med, vet inte vart den hamnade.

hejsvejs

RSS 2.0