59,

Onsdag idag. veckan började SÅ bra. Var ju på återbesök, och allt såg bara bra ut, sen åkte jag hem med bussen och jobbade =) sen hem och vi åt och allt va bra. Gick och la mig tidigare än vad jag brukar, va trött.
Vaknade vid kl 2 av att jag hade FROSSA en ordentlig frossa, efter ett tag så tog jag mig upp skakande och fick på mig en del kläder, vid 3 väckte jag Patrik, han gick och hämtade 4 täcken, alla filtar vi har sin morgonrock och la allt på mig och hans täcke fick jag också, men jag frös. Sen gick jag på toan och kräktes. sen gick jag tillbaka till sängen och frös. Till slut somnade jag. När jag vaknade mådde jag bra, men efter en stund kände jag febern komma tillbaka och jag fick lite frossa, inte som den jag fick på natten, så va det under hela dagen och kvällen.
Idag kommer feber och den går ner, som en bergodal bana.  Passar på att skriva här medans jag orkar, ska lägga mig i soffan igen med mitt täcke..

Skulle ju ha ME&I party ikväll, men det blir nästa vecka istället på torsdag, så hoppas de som skulle komma idag kan då och de som inte kunde komma idag kanske kan på torsdag nästa vecka..

hejsvejs

58, helgen är slut =)

Oj vad denna vecka har gått fort, redan söndag idag.
Ja under veckan har det väl inte hänt så mycket, en lugn vecka.

Igår så shoppade jag 4 par nya byxor, något som jag verkligen behövde, man köper kläder till alla andra utan till sig själv.

Vi har snart fått ihop till hela soffan, fattas bara några tusen kr nu, så kanske att vi hinner få ihop allt, man får väl se =)

Imorgon ska jag på åter besök på sjukhuset, så man får hoppas att det går bra =)

kanske att jag får se nya greys anatomi ikväll =)


Gabriels cykel har blivit stulen inatt, han hade inte låst den, så då passar nån på, har varit ute och letat ikväll, trodde att han också var ute och letade men han hängde med sin bror till en kompis, då undrar man om han bryr sig om den försvann, när han inte är ute och letar, så nu tänker jag inte leta något mera förrän han börjar kolla runt...


ja det va allt.

hejsvejs

57, Härligt med måndag

Måndag idag, ännu har det inte hänt så mycket, har jobbat mellan 8-11.30 fast kl var nästan 12 när jag gick hem =) 
På söndag har jag bokat in mig på en loppis igen =) ska prova på att stå i Obbola det kan ju gå bra, man får väl se, nu måste vi ju som sagt få in lite till soffan som vi beställde =)

Igår så möblerade Patrik om här hemma, det blev riktigt bra, jag fick världens huvudvärk så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men jag tog en treo och la mig i sängen sen gick det över =)

Ska snart på samtal på jobbet kl 13.

Så mycket mera har inte hänt idag, har kört igång en maskin tvätt och ska vika lite kläder. Imorrn ska grannen komma och titta på sofforna, hon lät som sugen. 2 soffor för 500kr, och de blir ju som nya om de får nytt tyg =)


hejsvejs

56, söndag idag tralala

Söndag idag, är lite seg känner jag idag, men jag drack vin igår =) Jag var hemma hos Marie och vi spelade PLUMP och jag VANN en gång =) för första gången =)

Igår på dagen var jag, Patrik, Pontus och Samuel in till stan =)  vi skulle in och kolla på soffor, vi var på alla möbelaffärer och på comfort möbler hittade vi en, fast jag hade ju sett den i deras reklam blad man hade fått hem, men om 6-8 veckor har vi en ny soffa här hemma =) så nu blir det att spara!!!!! men jag tror att vi kommer få ihop allt... Den är mörkgrå, med divan.. och kostade en del, så vi har nu sparat ihop till mer än hälften av den.. nu fattas bara ett nytt vardagsrumsbord, och de är inte billiga, får hoppas att man hittar något som är billigt och passar...


Sen var vi på maxi och handlade, köpte nya fingervantar till pontus och mössa, det behövs, skulle behöva hitta min mössa med, men jag vet inte riktigt i vilken låda den ligger i, köpte nya vantar till mig med.

Vad ska man hitta på idag då, skulle behöva städa i förrådet som är ute med alla leksaker i, snart kommer det ju en till familj hit i huset och de kanske också vill ha uteleksaker där =/

kanske man ska köra igång en tvätt så man får lite rena kläder, det skulle ju vara bra.

Mina blomflugor vill inte riktigt försvinna, men det är många som ligger i min skål, ska göra en ny blandning så kanske de vill bada lite =) nu kanske de ser sina kompisar där nere och vill inte bada...


nä nu ska jag hitta på något.


hejsvejs

55, torsdag idag tralala

Idag har jag fått ett super bra recept av Patriks mamma (tack Birgitta) så Maria.K. ta och skriv ner detta  2tsk vitvinsvinäger, 2 tsk vatten ca 1 tsk honung blanda ihop så honungen löses upp, ta i EN droppe diskmedel, blanda. Man kan göra dubbel sats också, jag gjorde den blandningen idag efter 5 min var redan 2 borta, och deras gäng var på glasen och ville nog bada lite med...  Detta funkar.... men Birgitta sa att man måste blanda rätt annars så kommer inte blomflugorna att bada =)


Imorrn är det fredag, kanske man ska fira att blomflugorna är borta =)   ska skriva imorrn hur många mindre jag har här hemma då, jag kan säga att det var jätte många på muggen som jag har blandningen i...

Dags att ta en dusch, och sen titta på idol..

Pontus ringde till sin farmor idag, han gillar henne verkligen, han hade tänkt cykla dit nu ikväll han vill leka med katterna.

Patrik har också kommit hem nu, kom vid 19 tiden, han tycker att utbildningen hade varit rolig, det låter ju bra...


hejsvejs

54, onsdag idag

Idag är det onsdag, Pontus och jag är själva hemma, Patrik är på nån utbildning i skellefteå och kommer hem i morrn kväll nån gång.  Ikväll har Marie och Stefan varit förbi, vi spelade plump (kortspel) som vanligt vann jag inte, men jag kom inte sist som jag brukar göra =)

Igår var jag hos Ullis och hälsade på, drack lite kaffe och satt och surrade =)

Imåndags så gick min lilla moppe sönder, Patrik var och tankade den lite, och när han körde hem så fastnade gasen så han åkte in i ett släp och den gick sönder fram, som tur var så skadade inte Patrik sig, så nu får vi lämna in den och se vad som kan vara fel..


Nu är det 2 veckor kvar som jag jobbar 50%, känns skönt att få börja jobba mera =)  man känner sig som halv vilse när man bara är där 4 timmar om dagen.  Hade funderat på att gå ner i tid, men det kommer jag inte göra, just nu iallafall, kanske om ett halv år eller nästa höst vad vet jag, så alla som undrar så har ni svaret här..


Blomflugorna eller vad det nu är för saker vill inte försvinna, har tusan provat allt, om man har fått dem så försvinner de inte... i mina fällor ligger det kanske 2 st men det kommer bara nya hela tiden..


Så nu undrar jag vilka ni är som läser detta, som jag har skrivit förut så ser man på statistiken att det är ganska så många som läser... om ni är så nyfikna av vad som händer i mitt liv så kan ni säga vem ni är, annars kan ni låta bli att läsa eller jag byter blogg........


Snart är det den 28de, då är det dags för återbesöket på sjukhuset, sen blir det var 3-4 månad man går på återbesök så det är väl kanske 4-5 gånger per år man kontrolleras..   Fy vad dåligt man mådde under behandlingarna, ena stunden mådde man bra och i nästa stund mådde man jätte dåligt, jobbigaste var när man åkte buss och man blev illamående, hoppas man slipper det, det är verkligen något som jag inte vill göra om..


ja det var väl allt för idag, imorrn börjar jag kl 11, men fast vi har sovmorgon så vaknar Pontus tidigt om jag har tur så kanske han vaknar vid 7-8 tiden, så dags att hoppa i säng, en ny dag imorrn.


hejsvejs

53, söndag idag

Söndag idag. Idag stod vi på loppis på ersboda, trodde att det inte gick så bra, men jag fick ändå ihop 550kr och då har jag räknat av vad bordet kostade, men det gick jätte trögt. Vilket folk det finns alltså, ja vad säger man!!!! sista halv timmen tog vi halva priset på allt, fick iväg lite då, men sen kommer det folk kl 15 när man packar ihop och försöker få saker gratis eller super super billigt, och då har man ändå det billigt.. man blir chockad...

Annars så har helgen varit bra, febern är borta och förkylningen också, nu har Patrik fått den istället..
Pontus har blivit bättre också, det kommer lite från ögat, men vi får väl se hur dagen går för han imorrn, vi testar.

Gjorde kyckling och ris idag, de andra åt potatisbullar det räckte inte till mig, så när min mat äntligen var klar var kl 19 och jag höll på att dö av hunger.... men min mage blev inte bra av maten..


Ja det var väl allt för idag då..

hejsvejs

52, fredag idag

Har varit hemma hela veckan, det känns inte kul, men nu har feber släppt iallafall, men man är lite trött i kroppen fortfarande. Pontus fick ju ögoninflamation i tisdags, sen var han hemma på onsdagen men det kom inget från ögat på hela dagen så vi trodde att det var över, men på kvällen så kom det tillbaka och då hade han även feber över 38 grader, stackarn. Gabriel blev också hemma, han hade så ont i halsen, Felicia har försökt att få vara hemma när hon ska lägga sig har hon haft ont i halsen m.m, men det är bara då hon har haft ont inte annars på hela kvällen.
Pratade med Maria igår och hennes Wilma har också haft lite ögoninflamation under förra helgen så jag undrar om de kanske fick det på leos lekland när vi var där...

Den 1 december kommer vi få nya grannar under oss =) det blir kul för det är Maria, Johan och alla barnen som flyttar dit =), då kanske vi kommer springa hos varandra ofta =)  då slipper man alla trappor när man ska till henne, de tar kol på än, när de bor högst upp, men nu behöver jag bara springa ner 1 trappa =)


Nu har jag fått tid för återbesöket, den 28 september har jag fått tid, det ska bli skönt, men man kommer nog bli lite nervös för besöket, för tänk om de hittar nåt skit igen, fast man har gjort alla behandlingar, man vet ju aldrig.. men det tror jag inte att det finns


Helgen är här, på söndag ska vi stå på loppis i ersboda, ska kolla igenom garederoben sen eller imorrn.

Vårat kök har blivit invaderat av blomflugor/bananflugor, nu har jag läst lite om det på nätet, så vi får se om de tipsen fungerar.


ja det var väl allt.

hejsvejs

51, Tisdag

Har varit hemma idag och ska vara hemma imorrn med, feber kommer och går, så jag får se hur det ser ut imorrn. Pontus blir hemma imorrn med, han har ögoninflamation i båda ögonen stackarn, det kliar och känns säkert obehagligt, stackarn men man hör på han att det är en förkylning på väg, låter det som iallafall, Patrik ska komma hem efter halva dagen imorrn, man vet aldrig om fk skulle ringa, så bäst att ta det säkra alternativet.
Verkar vara mycket förkylningar och feber nu,  vill ju vara frisk på söndag när det är dags för loppis igen, hoppas att det går bra, allt ska sparas till soffa det man får in, ska ta mig en titt i ungarnas garderober när jag inte har nån feber.

Har fått problem med toa besöken, alltså det är inte kul, så nu ska det få komma när det vill, ja det är nr 2 jag pratar om, det har ju varit bra ett tag, så nu fick jag ta fram salva igen och den har nog hjälpt med hemorojderna som jag tror till 99% att det är pga olika symtom, men nån gång blir det väl bra.

Det är så tråkigt att vara hemma faktiskt, igår låg jag och sov halva dagen, idag har jag legat i soffan och försökt hitta nåt att se på och halv sovit, såg våra bästa år det var ett tag sen jag såg, men det har inte hänt så mycket som vanligt, lite byten av partners folk som har kommit tillbaka.....

nä nu måste jag gå och sova och hoppas på en feber fri dag imorrn så jag får gå och jobba =)


hejsvejs

50, nu var det dags

Nu har jag fått feber, men skönt att det har hänt något, jobbigt att må halv konstigt hela tiden...

Det var allt.

Hejsvejs

49, vilken händelserik vecka

Oj vad vi har gjort saker i veckan jag och Pontus.

I tisdags så följde vi med Maria på jobbet hem, först åkte vi till deras ladugård. Vi skulle gå mot ladugården där kossorna står, men det stod en traktor där som levde om lite så det var läskigt tyckte Pontus, så då gick vi inte in där. Men så gick vi in i mjölkrummet, där inne fanns några kossor. Men så såg han flugorna, så då fick vi gå ut =) men vi tittade in där kalvarna står och så satt han uppe i en traktor .

Sedan åkte vi hem till Maria, och vi gick runt på tomten och tittade på alla grejer hon hade. Sedan fick vi fika, Pontus va så nöjd han fick både kakor och glass, så nu vill han åka till Maria nästan varje dag =)

I onsdags så hann jag vara på jobbet i 2 timmar, sen hände en liten olycka. Pontus hade sprungit inne på sin avdelning och slagit i huvudet (pannan) i en bänk så vi fick skjuts av Anna-Karin till vårdcentralen. Där fick vi dock vänta över en timme, de glömde som bort oss. Men till slut fick vi komma in, och då blev det att de fick limma pannan, såret är väl ca 1-2cm, har inte riktigt sett det.

I torsdags så fick Pontus cykla till konsum, det gick ganska så bra, men på vägen hem så gick det inte att trampa, jag hade tagit med vagnen för att ha varorna i, så jag fick lägga upp cykeln i vagnen med.

Igår fredag så slutade jag 12.30 och då åkte jag, Maria, Wilma, Rasmus och Pontus till Leoslekland. Oj vad roligt de hade. Vi var där mellan 13-16.20 ca, de sprang och lekte överallt, Pontus var i himmelriket =) så det blir helt klart att åka dit flera gånger, så TACK Maria att vi fick följa med er =)   man får ju lite träning själv när man ska klättra överallt, något som jag verkligen behöver...

Sen så blev vår bil såld igår, så nu är vi utan bil, vi fick inte riktigt det priset som vi hade satt ut den för, Patrik har hittat en annan bil, volvo v40 tror jag det var, som han är och tittar på nu, så kanske det blir att köpa den i veckan som kommer isåfall, de som köpte våran bil har fört över pengarna från nordea, så det tar några bank dagar innan de är på kontot, men de hade med ett kvitto om överföringen och en handpenning.  Bilen som vi kanske ska köpa kostar mindre än vad vi fick, men de pengar som blir kvar ska vi spara till en ny soffa och med de pengar som jag har tjänat in på loppis och tradera är ca 1000kr så då har vi 7000kr till en soffa sparade så kanske innan årets slut har vi en ny soffa. Vi måste köpa en bilbarnsstol till Pontus, men de pengarna har jag räknat bort på vinsten av bilen =)

Igår hade vår granne fest. Vid 1 tiden kom det folk som inte var bjudna och började BRÅKA... det var en tjej som skrek som tusan ute, de sparkade på porten och grannens dörr, så det var inte lätt att sova. Men när de började sparka på portdörren så blev jag LESS, och när hon tjejen inte kunde sluta skrika så blev jag så jäkla arg. Patrik sov som en stock.  Så jag gick ut på balkongen, jag kan säga att det var en del som var där ute 15-20 personer, en del gick faktiskt när man skrek åt dem att nu får ni tusan får ni vara tyst annars så ringer jag polisen. Men några+ denna tjej stod vi porten och skrek, så jag klädde på mig och gick ner var så arg. då hade tjejen gått så jag sa igen att nu får ni sluta skrika för jag ringer snart polisen för jag är så j**la less. Då sa grannens kompis att de har ringt polisen pga de som kom, men det tog ett tag innan polisen kom och då hann ju de som startade bråket hunnit springa iväg. Polisen kom och pratade med killarna som var kvar.  De som kom för att bråka hade till och med hämtat en bit av en planka för att slå in fönstret i dörren med, så där är det sprickor.

Jag sa till min granne att jag bryr mig inte om han har fest, men när de står och skriker som som galningar på gården det går jag inte med på.
Denna tjej som skrek allt hon kunde här ute, när hon pratade i sin mobil så skrek hon också.
Allt bråk blev för att en kille de skulle träffa hade somnat i lägenheten och då blev de arga för att de inte fick komma in, och grannen försökte få dem att gå, och föste bort tjejen från porten och då kom hennes kille och började bråka med grannen.... sen så fortsatte det.

Ja så har min vecke sett ut =)


hejsvejs

RSS 2.0