47, mycket har jag gjort idag

Nu borde jag sova, men det gör jag inte.

Idag har jag och Maria stått på loppisen på Nolia, tjänade in en bra slant =)  det som gick bäst va leksaker och Pontus urväxta kläder, men jag hade ändå mycket med mig hem, så jag funderar på att vi ska spara pengarna och ta dem till en soffa som vi planerar att spara till och köpa, så nu fattas bara 11000 ca till soffan =)  fast jag skulle behöva BYXOR, har inga, jo 2 par har jag.

Sen när jag kom hem snabb fikade jag, sen började jag med tårtan tills imorrn =)  sen fick jag ta en paus för kl 18.30 var det dags för ME&I klädparty hos Maria, och denna gång köpte jag inget.....  men jag var sugen...

sen hem och Challan hängde med så vi tog en kopp kaffe här. sen fortsatte jag med tårtan så nu ska jag bara göra lite till på den imorrn när jag kommer hem.. lägga på räkor, ostbitar och sallad och det viktigaste citronen =)

nä dags att borsta tänderna, släcka lamporna och gå och sova..

Måndag imorrn en ny arbetsdag/ arbetsvecka =)

hejsvejs

och denna vecka har jag som fullt upp, imorrn fyller jag ju år, sen på tisdag ska jag och Pontus följa med Maria på jobbet hem och hälsa på, titta på djuren och gården det ska bli kul =) och på fredag ska jag, Pontus, Maria, Wilma och Rasmus åka till Leos lekland, så jag hoppas att mitt halsonda försvinner, just nu känns det bra, men det är värst på morgonen och halva förmiddan..

nä dags för sängen..

hejsvejs igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0